Home    |    Contact Us    |    Where to buy    |    FAQ          
   Member Login

Payment Channel 
Online Banking

Online Banking

eNETS

dragonpay

China UnionPay

AliPay

PayPal

Visa / Master
Offline Banking

Gamesberry Card

Epay
Facebook
Game's Details
Crystal Legacy (Bahasa)

 
 
GENRE MMORPG
GAME PLATFORM web
PUBLISHER XiXiGames
REGION MY
STATUS LIVE : 2013-04-01
WEBSITE http://cl.xixigames.com/
RATE
 
INTRO FACEBOOK NEWS COMMENT PRODUCT
Pengenalan Crystal Legacy
Crystal Legacy adalah pelayar MMORPG 2.5D percuma-untuk-main di mana anda akan meneroka harta, memburu untuk barang-barang berharga, membunuh makhluk dan berkomunikasi dengan teman-teman anda di dunia Vidalia. Crystal Legacy, mempunyai grafik yang tiada tandingannya dengan permainan yang luar biasa, adalah sensasi permainan yang sebenar! Ditulis berdasarkan Novella yang diterbitkan di Internet, Crystal Legacy membentangkan dunia fantasi yang dihuni oleh makhluk bunian, ajaib, daemon, dewa dewi, dan Undead, yang memunculkan bayang-bayang gelap dan panjang di Realm(Alam) ini setelah kehilangan mereka yang lama sejak kekalahan mereka dahulu.Diundi sebagai salah satu permainan web yang paling dinanti-nantikan pada tahun 2012, Crystal Legacy mempunyai lebih untuk ditawarkan dari sekadar visual yang hebat: permainan Crystal Legacy adalah kompleks dan diiringi oleh pelbagai ciri-ciri yang sangat unik seperti Mounts Terbang, Jin Mitos, Haiwan Pertempuran Mutant, Kepak Khayalan, serta ekspedisi Instances dan Dungeons  terpendam yang dipenuhi ganjaran lumayan dan mendebarkan!


Kepak:

 
Haiwan Petempuran:

 
Jin:

 
Terletak di dunia mitos dipanggil Realm, Crystal Legacy mempunyai watak bermain dengan 5 kelas yang berlainan, Elf(Peri), Priest(Imam),Warrior(Pahlawan), Assassin(Assassin) dan Daemon (Daemon), dengan pengkhususan kemahiran gaya serangan dan pelbagai julat.Mount Pertama Anda yang Percuma
Pemain level 15 akan diberi ganjaran Mount secara percuma selepas mencapai tugas utama dan sekunder yang berkaitan. Suap serta membentuk Mount ini dan anda akan mendapat manfaat daripada kelajuan bergerak yang lebih tinggi dan mengumpul Pengalaman Watak pada kadar yang lebih cepat. Apabila anda mencapai Level 30, anda akan mendapat satu lagi Mount dan satu lagi pada Level 45 melalui pelbagai misi. Mount Tempur baru akan diternak selepas Mounts yang anda terima di Level 15 dan Level 30 bergabung. Di samping menjadi sahabat baik anda di medan perang, Mount baru ini menjimatkan masa anda daripada naik turun sepanjang masa.

 
Mitos Arena Kemuliaan & Artifak Berkuasa
Mitos Arena dibuka dua kali sehari untuk pemain Level 40 atau ke atas; dijaga oleh Komander NPC, Arena adalah medan pertempuran untuk pemain mecari sisa artifak yang berkuasa, 'Trooper Purba'. Apabila pemain memiliki sekerapnya melebihi 3 minit, dia boleh meninggalkan Arena melalui salah satu daripada empat dewa dan mendapatkan 'Trooper Purba' yang berkuasa. Ternyata dengan kuasa legenda, 'Trooper Purba' hanya boleh disimpan oleh pemilik hanya selama 24 jam.

 
Majlis Perkahwinana yang Gembira lagi Meriah
Crystal Legacy bukan sahaja meraikan pembunuhan raksasa-kepahlawanan tetapi juga cinta romantis. Jika anda menjadi begitu bernasib baik untuk menemui pasangan anda di Crystal Legacy, anda dapat bermanfaat daripada majlis perkahwinan yang paling agung dalam permainan fantasi!

 
Pokok Skill (Jurus)
Setiap kelas mempunyai dua pokok kemahiran yang boleh mereka pelajari. Jangan bimbang akan membuat kesilapan memilih kemahiran ketika pembangunan anda. Anda akan diberi peluang untuk menetapkan semula mata kemahiran anda dalam masa yang terdekat. Selepas mempelajari kemahiran baru, anda boleh menggunakan tetikus anda untuk mengheretnya ke hotbar kemahiran anda yang terletak di bahagian bawah skrin anda untuk akses cepat. Apabila melawan raksasa, serangan asas anda akan digunakan secara automatik. Anda boleh meletakkan sebarang kemahiran dalam slot serangan asas.

 
Mencari Harta Karun
Mungkin sesetengah pemain lebih suka dengan sesuatu seperti mecuba nasib tuah, "Mencari Harta Karun" Program adalah di mana pemain boleh mencuba nasib mereka dan mendapatkan beberapa senjata, peralatan, atau ubat khas, yang tidak boleh diniagakan. Secara peribadi, saya tidak mengesyorkan sistem ini kerana ia berpotensi boleh menjadikan pemain tenggelam dalam status ketagihan! Jika anda cukup kaya, anda boleh menghabiskan sedikit wang dalam permainan untuk mendapatkan haiwan atau Mount, yang telah dianggap sebagai keanggulan dalam dunia maya.